Beste klant,

Net zoals heel Nederland volgt ook Siebel Juweliers het nieuws rondom het Corona-virus op de voet. Via deze weg wil ik je op de hoogte brengen van de voorzorgsmaatregelen van Siebel Juweliers. Bij het nemen van deze maatregelen staat de veiligheid en gezondheid van jou als klant en van mijn collega’s voorop. Wij hebben dan ook met verdriet en gemengde gevoelens moeten besluiten alle filialen van Siebel Juweliers met ingang van vrijdag 20 maart a.s. tijdelijk te sluiten.

Ik ben erg trots op alle collega’s bij Siebel Juweliers; zonder hun loyaliteit, liefde en fantastische inzet was het niet gelukt om onze deuren zolang open te houden. Mijn waardering gaat uit naar alle Siebel medewerkers. Maar ook jou, onze klant wil ik graag bedanken voor het vertrouwen en steun in de afgelopen rare weken. We geven om je gezondheid en veiligheid en kunnen dan ook niet wachten om je weer te verwelkomen in onze winkels op het moment dat het weer veilig is om ons te bezoeken. Tot die tijd blijft onze webshop www.siebeljuweliers.nl 24/7 open en zijn wij je graag van dienst.

Uiteraard houden we je op de hoogte van verdere ontwikkelingen maar voor nu wens ik je veel sterkte in deze onzekere tijden toe. Zorg goed voor jezelf!

Warme groet,

Pini Peleg

CEO Siebel JuweliersWil je meer weten omtrent de sluiting? Lees dan hier verder.