In verband met de tijdelijke sluiting van onze winkels hebben we de volgende informatie voor je op een rij gezet: 


Bezorging
Alle online aankopen vanaf €40,- worden gratis bij je thuisbezorgd.

Ophalen
Heb je een bestelling die je nog moet ophalen in een van onze winkels?
Dan kan zodra onze winkels weer open zijn. 

Op maat maken en ruilen
Op maat maken en ruilen van artikelen is op dit moment niet mogelijk. Wel zorgen wij ervoor dat de termijn hiervoor verlengd wordt. 

Reparaties
Wij nemen op dit moment helaas geen reparaties aan. Je kan wel een mail met foto van het defect sturen naar klantenservice@siebeljuweliers.nl. Er wordt hier niet op geantwoord, maar je kan deze mail meenemen op het moment wanneer de winkels weer open zijn. Zo heb je bewijs dat het op die datum van de mail al stuk was en kom je niet in de knoei met eventuele garanties die zijn verlopen.

Retourneren
We verlengen de retourtermijn van jouw winkelaankoop tot 30 dagen vanaf de heropening van de winkels. Dit geldt voor aankopen in de winkels gedaan in de periode 2 t/m 20 maart 2020. Uiteraard alleen geldig op ongedragen en onbeschadigde sieraden en horloges (sieraden die speciaal zijn vervaardigd/ besteld zijn en reparaties zijn uitgezonderd van deze retourregeling). 

Trouwringen 
Heb je trouwringen bij ons besteld? We nemen z.s.m. contact met je op en zorgen ervoor dat de ringen geleverd worden. Wordt jullie trouwdatum verplaatst? Wij zorgen ervoor dat de graveringen in jullie ringen gratis wordt aangepast.